logogeasy

Udhëzues kosi për dietën ketogjenike

Kosi ka një shije të veçantë që është e vështirë të përsëritet. Është bërë me krem ​​të zakonshëm që fermentohet me baktere të acidit laktik. Bakteret janë përgjegjëse për trashjen e kremit dhe i japin atij një shije të thartë. Por nëse nuk mund të hani qumësht ose nëse nuk ju pëlqen shija e kosit, […]

A është mielli dhe pluhuri i arrowroot keto?

Nëse jeni duke kërkuar për një zëvendësues të shëndetshëm të niseshtës së misrit – ose thjesht dëshironi të shtoni disa miell të mirë pjekjeje pa gluten në grupin tuaj – atëherë mund të keni dëgjuar për pluhurin e shigjetës. Zakonisht hahet në dietën Paleo sepse është pa drithëra dhe nuk përmban gluten, por a është […]