About Us

Mirë se vini në Yllishqiptar.com! Ne jemi entuziastë të ketos. Ne jemi shumë të apasionuar pas dietës ketogjenike dhe të jetojmë një jetë të lumtur, të shëndetshme dhe frymëzuese. Ne besojmë se secili prej nesh ka fuqinë për të transformuar trupin dhe shëndetin tonë dhe për të krijuar cilësinë e jetës që dëshirojmë dhe meritojmë. Ne jemi në krye të jetës sonë.

Gjithçka që bëjmë i kushtohet frymëzimit të njerëzve për të transformuar jetën e tyre duke ndryshuar mënyrën se si hanë dhe mënyrën se si ndihen përmes mënyrës keto të jetës. Ne nuk jemi thjesht ‘një tjetër blog keto’ ose ‘blog ushqimor’, ne jemi në biznesin frymëzues dhe transformues.

Shumë njerëz na kanë kontaktuar dhe na kanë thënë se kanë provuar çdo dietë atje, por asgjë nuk funksionoi derisa provuan dietën keto. Ne duam të frymëzojmë njerëzit që të arrijnë qëllimet e tyre për humbjen e peshës dhe shëndetin. Nga atje, ata do të kenë më shumë besim dhe dashuri për veten për të dalë dhe për të filluar të arrijnë qëllimet e tyre të tjera në jetë dhe të ndihmojnë njerëzit e tjerë të bëjnë të njëjtën gjë.

Ne filluam si një grup i vogël dietarësh keto ku ndamë dhe diskutuam shumë këshilla dhe receta diete. Ne i mbështetëm dhe inkurajonim anëtarët tanë çdo ditë. Grupi filloi të rritet shumë shpejt dhe filluam të marrim shumë histori suksesi të njerëzve që ndjekin këtë dietë.

Çdo histori që shfaqim në faqen tonë të internetit është autentike dhe frymëzuese. Këto histori u kujtojnë njerëzve atë që është e mundur, se pavarësisht se ku jeni në jetën tuaj tani, ju jeni 100% në kontroll dhe mund ta ndryshoni jetën tuaj ashtu siç dëshironi të jetë thjesht duke filluar të merrni vendime më të mira dhe të angazhoheni plotësisht atë. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të mbyllni hendekun midis vendit ku jeni dhe vendit ku dëshironi të jeni.

Ne e dimë se mënyra ketogjenike e të ushqyerit ndryshon vazhdimisht jetën e shumë njerëzve në mbarë botën nga të gjitha sferat e jetës. Ne e duam kaq shumë dietën Keto, kështu që krijuam këtë faqe interneti për të ndarë atë që kemi mësuar për të ndihmuar dhe frymëzuar të tjerët që të transformojnë trupin dhe shëndetin e tyre dhe të ndryshojnë jetën e tyre.

Ju gjithashtu mund t’i bashkoheni Lëvizjes sonë Keto duke na ndjekur në rrjetet sociale. Thjesht kërkoni “Keto Vale” në të gjitha faqet kryesore të mediave sociale ose përdorni dorezën tonë @yllishqiptar dhe do të na gjeni.